Czerwone wino to wspaniały trunek od dawna znany w gastronomii. Nadaje potrawom niesamowity smak i aromat. Szczególnie gdy wykorzystywane jest do tworzenia...
Czy można robić drinki z białego wina? Oczywiście – są lekkie, aromatyczne, łatwe w odbiorze i charakteryzują się niską zawartością alkoholu. Na letnie...
Cabernet Sauvignon, Merlot, a może Pinot Noir? Czym się kierować, wybierając wina wytrawne czerwone? Półki sklepowe uginają się pod ciężarem różnorodnych...
Przyjęło się, że wina czerwone pije się w temperaturze pokojowej, jednak w lecie może nas kusić, żeby wstawić butelkę wina do lodówki. Czy to dobry pomysł?...
Korzystając z naszej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Akceptuj
Więcej informacji
Odrzuć