

EKOLOGICZNA WINNICA
La Jara, winnica od 1999 roku prowadzona metodami ekologicznymi. W tamtych latach decyzję przejścia na produkcję ekologiczną uważano za bardzo ryzykowną, a jednak stało się siłą. Nie używają żadnych pestycydów, herbicydów ani nawozów chemicznych w winnicy, ani dodatków chemicznych podczas produkcji wina.
Winiarze kierują się poglądami swoich dziadków, którzy twierdzili, ze „Natura to doskonały mechanizm, do którego musimy się dostosować”. Pracują więc w harmonii i rytmie natury, a także chronią ekosystem winnicy dla przyszłych pokoleń.
TRUSKAWKI, AGREST W WOALU CZERWONEJ PORZECZKI
Delikatnie musujące wino, jasnoróżowe w barwie o delikatnym zapachu truskawek i malin. W ustach świeże i owocowe z nutami agrestu i czerwonej porzeczki.
Idealne jako aperitif. Do zup, risotto, sałatek, makaronów i pizzy.
EKOLOGICZNA WINNICA
La Jara, winnica od 1999 roku prowadzona metodami ekologicznymi. W tamtych latach decyzję przejścia na produkcję ekologiczną uważano za bardzo ryzykowną, a jednak stało się siłą. Nie używają żadnych pestycydów, herbicydów ani nawozów chemicznych w winnicy, ani dodatków chemicznych podczas produkcji wina.
Winiarze kierują się poglądami swoich dziadków, którzy twierdzili, ze „Natura to doskonały mechanizm, do którego musimy się dostosować”. Pracują więc w harmonii i rytmie natury, a także chronią ekosystem winnicy dla przyszłych pokoleń.
TRUSKAWKI, AGREST W WOALU CZERWONEJ PORZECZKI
Delikatnie musujące wino, jasnoróżowe w barwie o delikatnym zapachu truskawek i malin. W ustach świeże i owocowe z nutami agrestu i czerwonej porzeczki.
Idealne jako aperitif. Do zup, risotto, sałatek, makaronów i pizzy.
Czy masz ukończone 18 lat i oświadczasz, że jesteś pełnoletni?
×