- Obecnie brak na stanie

PEŁNY I DOJRZAŁY SMAK Z POŁUDNIA WŁOCH
Puglia to region znajdujący się na południu Włoch. Znaczną część jego terenów zajmują malownicze pagórkowate równiny, ale występuje tu także fragment pasma Apenin Południowych i nizina Tavoliere. Apulia jest jednym z głównych regionów rolniczych Włoch. Przoduje nie tylko w uprawie winorośli, ale także oliwek, tytoniu i lnu. Wina produkowane w tym regionie charakteryzują się pełnym i bardzo dojrzałym smakiem.
NUTY PRZYPRAW KORZENNYCH I PIEPRZU
Czerwone półwytrawne wino, zachwycające intensywną purpurowo-czerwoną barwą. Zbudowane na bazie szczepu Primitivo. W nosie wyczuwalne są czarne owoce oraz wyraźne nuty przypraw korzennych (anyżu i goździków), a także pieprzu. W smaku pełne, okrągłe i solidnie zbudowane z przyjemnym długim zakończeniem.
DO PIKANTNYCH POTRAW MIĘSNYCH I DOJRZEWAJĄCYCH SERÓW
Wino idealne do pikantnych potraw mięsnych, pastrami, grillowanych warzyw i dojrzewających serów. Doskonale smakuje również serwowane do dań z dziczyzny z żurawiną i regionalnych potraw z Apulii z dużą ilością warzyw strączkowych, bakłażanem i pomidorami.
PEŁNY I DOJRZAŁY SMAK Z POŁUDNIA WŁOCH
Puglia to region znajdujący się na południu Włoch. Znaczną część jego terenów zajmują malownicze pagórkowate równiny, ale występuje tu także fragment pasma Apenin Południowych i nizina Tavoliere. Apulia jest jednym z głównych regionów rolniczych Włoch. Przoduje nie tylko w uprawie winorośli, ale także oliwek, tytoniu i lnu. Wina produkowane w tym regionie charakteryzują się pełnym i bardzo dojrzałym smakiem.
NUTY PRZYPRAW KORZENNYCH I PIEPRZU
Czerwone półwytrawne wino, zachwycające intensywną purpurowo-czerwoną barwą. Zbudowane na bazie szczepu Primitivo. W nosie wyczuwalne są czarne owoce oraz wyraźne nuty przypraw korzennych (anyżu i goździków), a także pieprzu. W smaku pełne, okrągłe i solidnie zbudowane z przyjemnym długim zakończeniem.
DO PIKANTNYCH POTRAW MIĘSNYCH I DOJRZEWAJĄCYCH SERÓW
Wino idealne do pikantnych potraw mięsnych, pastrami, grillowanych warzyw i dojrzewających serów. Doskonale smakuje również serwowane do dań z dziczyzny z żurawiną i regionalnych potraw z Apulii z dużą ilością warzyw strączkowych, bakłażanem i pomidorami.
Czy masz ukończone 18 lat i oświadczasz, że jesteś pełnoletni?
×